Богословське відділення / XI всеукраїнський з’їзд православної молоді ,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




XI всеукраїнський з’їзд православної молоді

 9-10 лютого 2013 року, з благословення завідувача богословського відділення доц., прот. Миколая Щербаня голова Молодіжного руху ,,Православна Буковина" - Павлюк Олена та член руху, студент богословського відділення, Міськів Юрій взяли участь у роботі XI всеукраїнського з’їзду православної молоді, який проводився у стінах Київської православної богословської академії з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

dsc_0072_500_01
Участь у заході взяв Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет; голова Синодального управління у справах молоді намісник Свято-Феодосіївського чоловічого монастиря Макарій (Папіш); архієпископ Тернопільський, Бучацький і Кременецький Нестор, архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір; архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій.

dsc_0074_500

Серед численної кількості присутніх були представники православних молодіжних організацій, духовно-просвітницьких центрів, молодіжних братств Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Роботу з`їзду відкрив голова Управління у справах молоді архімандрит Макарій (Папіш). У своїй доповіді він поділився здобутками та проблемами молодіжної роботи в Українській Православній Церкві Київського Патріархату.

dsc_0099_500

Зі словами привітання до делегатів з`їзду виступили: архієпископ Тернопільський, Бучацький і Кременецький Нестор; архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір; архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій; офіційний представник УПЦ Київського Патріархату при уповноваженому Президента України у справах дітей прот. Микола Кригін; викладач недільної школи при Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі Наталія Едуардівна Ващенко. Завершив пленарне засідання з`їзду Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, наголосивши на необхідності знань існування всього для того, щоб не уподібнюватися тростині, яка хитається. Святійший Патріарх навів приклад Іоана Хрестителя і закликав мати тверду віру в Бога. «Бо та людина, яка має віру не боїться нічого окрім гріха» - зазначив Святійший Патріарх Філарет, а також охарактеризував стан Українського Православ’я.


dsc_0105_500

dsc_0112_500
По завершенні пленарного засідання, з’їзд продовжив свою роботу в чотирьох робочих секціях: «Підміна цінностей і викривлення істини сучасними ЗМІ», «Як зберегти сім’ю в умовах світової кризи», «Недільна школа – маяк в морі бездуховності та відчаю», «Організація роботи молоді в Церкві – запорука успішного розвитку Церкви».

Наступного дня у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі відбулася Божественна Літургія під час якої майже всі учасники з’їзду приступили до таїнств Сповіді та Причастя. Закриття заходу відбулося традиційним концертом.

 

 Прес-служба

Богословського відділення 

За даними: КПБА

 

 


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2013-02-13
Рубрика: Загальноцерковні новини
Перегляди: 906

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.