Богословське відділення / ПОВЕРТАЮЧИСЬ ДО ВИТОКІВ...,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




ПОВЕРТАЮЧИСЬ ДО ВИТОКІВ...

Всечесні отці, колеги та друзі!

Не мені Вам говорити, як швидко і невблаганно спливає час.  Наче сон, проминуло уже 10 років з часу, як ми, добре зорганізовані і надійно підковані богословськими знаннями, духовно сформовані та виховані на євангельських Заповітах Ісуса Христа і настановах богомудрих вчителів-педагогів,  старших друзів та духовних наставників, залишивши стіни рідної Alma mater, пішли у світ, щоб сповнити свою місію – бути свідками Христового вчення і Його Викупної Жертви – кожен у своєму краю, своєму меншому чи більшому Єрусалимі, і «аж до краю землі» (Дії, 1: 8). Бо знаємо, що «вибрав і призначив» нас Господь, для того, щоб ми «йшли і плід принесли», та щоб плоди нашої праці тривали і не старіли з часом! (15, 16).

Відчуваючи глибоку духовну потребу в єдності духу (Ін., 17: 21), у відновленні найщиріших почуттів  дружби, поваги один до одного  (15, 12-13) та відчутті ліктя так, як це було в нас упродовж усіх шести років навчання під доброю, а справедливіше буде сказати, материнською опікою куратора Любомири Іванівної Мазурик і з нагоди 10-ої річниці випуску, я відважився написати Вам листа, в якому сповістити про свій намір і добру волю організувати та провести ювілейну зустріч випускників-теологів 2003 року.

Одразу ж покваплюся запевнити Вас в тому, що ця ініціатива була охоче підтримана переважною більшістю наших одногрупників, з якими я спілкувався в телефонному режимі чи через соцмережі.  Звичайно ж , може вийти так, що хтось, через якісь об’єктивні причини чи форсмажорні  обставини, не приїде на зустріч. Але я переконаний, зустріч провести треба.

Щиро вірю, що запланована цьогоріч зустріч відбудеться на належному рівні за всіма параметрами: відвідини рідного факультету і спілкування з першим деканом факультету, професором Сидоренком М. М., який приймав нас у 1997 р. на навчання,  куратором та найбажанішими нашими викладачами, аудиторна бесіда-спомин, фото-сесія на території та в парку Резиденції Буковинських Митрополитів, перегляд відео-фільму про Урочисте Богослужіння й Академію 2003 р. з нагоди випуску ну й, звісно ж, святковий обід/вечеря.

Зустріч заплановано на четвер (20 червня) 2013 р. Збір учасників зустрічі біля центральних воріт університетського храму Трьох Святителів о 10.00 год.

 

З повагою і надією на зустріч, староста групи:                                  М. Шкрібляк 

Будь-які побажання та пропозиції, в тому числі й щодо місця проведення зустрічі і всього того, що з нею пов’язано можна надсилати за адресою:

58012

Шкрібляку Миколі Васильовичу

кафедра релігієзнавства та теології

філософсько-теологічний факультет

ЧНУ ім. Ю. Федьковича

вул. Коцюбинського, 2

м. Чернівці

ел. поштою: transcendere@ukr.net;   за тел.: (097) 6011173; (050) 8724844; (0372) 584883 – кафедра  


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2013-05-24
Рубрика: Оголошення
Перегляди: 941

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.