Богословське відділення / Вітаємо студентів Богословського відділення з перемогою в номінаціях – ,,МІС ОРИГІНАЛЬНІСТЬ” та ,,МІСТЕР ТАЛАНТ”,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Вітаємо студентів Богословського відділення з перемогою в номінаціях – ,,МІС ОРИГІНАЛЬНІСТЬ” та ,,МІСТЕР ТАЛАНТ”

11 листопада у палаці «Академічний» відбувся фінал традиційного для Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича конкурсу «Кращий студент&студентка року ЧНУ-2014». На сцені виступили 14 кращих учасників факультетів та інститутів нашого університету, яких напередодні з 24-ох відібрали у півфіналі.

Розпочався конкурс із вшанування пам’яті українських воїнів, які з честю захищали українські кордони від загарбника.

img2443_500

«Це студентське свято, яке проводиться з року в рік, веселе та натхнене, сьогодні ми відзначаємо з гіркотою,  – зазначив ректор університету Степан Мельничук. – Але ми мусимо далі жити, маємо працювати. Нехай геройські приклади наших воїнів зі Сходу України надихнуть нас на навчання. Давайте будемо гідними їх! Надіємось, що правда завжди торжествуватиме в нашій державі, як і на сьогоднішньому змаганні».

img2445_500

Фінал складався із трьох конкурсів. На перший - «Дозвольте представитись» - було виділено кожному учасникові по одній хвилині. В першу чергу до уваги брали оригінальність. Упродовж п’яти хвилин наступного конкурсу, на якому студенти мали показати свої таланти та музи, учасники співали, танцювали, декламували вірші, грали на музичних інструментах, малювали та навіть поєднували все це. Третє завдання для конкурсантів – у парах показати гумористичний номер зі студентського життя на запропоновану тему тривалістю у дві хвилини. За вихід із часових рамок із учасників знімали бали.

Суддями півфіналу стали керівник зразкової вокальної студії «Фенікс» Оксана Кирилюк, керівник зразкового танцювального колективу «Алегро» Світлана Марчак, заслужений працівник культури України і директор Чернівецького театру ляльок Орест Василашко, заступник начальника у справах сім’ї і молоді Чернівецької міської ради Світлана Скрегунець. Журі конкурсу очолив заслужений артист України Василь Данилюк. За дотриманням часового ліміту стежила лічильна комісія на чолі з заступником декана факультету математики та інформатики Василем Кушнірчуком.

img2447_500

img2453_500

img2488_500

img2511_500

img2510_500

img2570_500

img2578_500

Особливо впевнено прийшла до перемоги Наталка Ченківська із філологічного факультету, яка упродовж трьох конкурсів не втратила жодного бала. У кінці нагородили не тільки переможців, а й всіх учасників. У номінації «Міс Посмішка» перемогла Яна Дем’янчук із факультету іноземних мов. Містером елегантності став Дмитро Факас із філологічного факультету. Найоригінальнішим виступом може похвалитися Христина Легоняк із філософсько-теологічного факультету. Містером таланту назвали Андрія Дармограя, який є також студентом філософсько-теологічного факультету. У номінації «Міс Грація» перемогла Анастасія Бучинська – представниця факультету фізичної культури та здоров’я людини, а у номінації «Міс Неповторність» - Лілія Григорчук із Інституту біології, хімії та біоресурсів. Номінацією «Містер Шляхетність» нагородили Едуарда Кермача із факультету іноземних мов, а містером Мужність став Станіслав Пірог із економічного факультету. Найчарівнішою студенткою конкурсу визнали Анастасію Гросу із географічного факультету, а приз глядацьких симпатій отримала Світлана Снітко – п’ятикурсниця факультету історії, політології та міжнародних відносин. Третє місце серед хлопців зайняв Юрій Темофійчук із факультету історії, політології та міжнародних відносин. Срібло виборов Дмитро Хапко – п’ятикурсник факультету фізичної культури та здоров’я людини. Усім учасникам вручили квіти та подарунки.

img2600_500

img2602_500

Профспілка студентів ЧНУ організувала на конкурсі збір коштів на потреби буковинців у зоні АТО. У залі та в коридорах палацу «Академічний» стояли скриньки. Також у фойє палацу «Академічний» на благодійному ярмарку продавали солодощі та національну символіку. Вилучені кошти також передадуть військовим або куплять продукти та теплі речі. «Останній рік для українців став справжнім випробуванням на патріотизм, незалежність, бажання жити в новій країні», - сказав голова профспілкового комітету студентів. – Студентство нашого університету від лютого збирає кошти через важку ситуацію в країні. У кожного з вас є можливістю внести свій вклад у боєздатність нашої армії. Не будьте байдужими».

Також на фіналі конкурсу «Кращий студент та студентка року ЧНУ-2014» грамотами та грошовими преміями нагородили кращих учасників конкурсу «Університет має таланти». Переміг у ньому Андрій Дармограй із філософсько-теологічного факультету, який вразив усіх вокальними даними. Музичними вкрапленнями також були виступи кращих студента та студентки ЧНУ 2013 року Олександра Атодиреса та Ірини Лазоревич.

Вітаємо цьогорічних переможців. Вони справді цього варті!

 

Вікторія Коваль

Фото Володимира СЛИВКА

За матеріалами ЧНУ


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2014-11-13
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 1442

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.