Богословське відділення / Викладачі та студенти Богословського відділення взяли участь у відкритті оновленого спортивного майданчика в студмістечку ЧНУ,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Викладачі та студенти Богословського відділення взяли участь у відкритті оновленого спортивного майданчика в студмістечку ЧНУ

У Чернівецькому національному університеті відкрили ще один спортмайданчик зі штучним покриттям.

Цей подарунок для спортивної еліти збігся у часі із днем народження відомого у Європі і світі вищого навчального закладу ЧНУ імені Юрія Федьковича.

Як і попередній, другий майданчик змінив своє обличчя через штучне покриття, на яке викладачі та студенти сподівалися. І ця мить настала 4 жовтня – на 141-шу річницю заснування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

В Україні добру справу завжди розпочинають з освячення. Чин освячення звершив настоятель університетського храму Трьох Святителів, завідувач богословського відділення філософсько-теологічного факультету доцент, протоієрей Микола Щербань. За богогслужінням співав ансамбль Богословського відділення під керівництвом дияк. Ігоря Луцана.

rjj5pjsk6s0sesbmue5s.h430_1_500


pt2isnchvnrm5jadcehk.h430_500


vnrm5jadcehkpi57hbtq.h430_500

На символічний поріг, що вінчала червона стрічка, ступили ректор Степан Мельничук і декан факультету фізичної культури та здоров’я людини Ярослав Зорій, котрі розрізали її.

На спортивне дійство також завітали проректор з науково-педагогічної роботи з питань навчально-виховного процесу Тамара Марусик та проректор з економічних питань Сільва Марут, декани факультетів і директори інститутів.

Ректор Степан Мельничук звернувся до численної аудиторії, до якої навіть приєдналися із цікавості перехожі:

– Дорогі студенти, викладачі, друзі, гості! Хочу представити вам почесного професора нашого університету із Польщі Романа Дрозда, який перебуває на Буковині і в університеті з нагоди його святкування.

Вітаю усіх зі 141-ою річницею рідного університету. На день народження прийнято приходити з подарунками. Сьогоднішній – це новий спортмайданчик, де, вірю народжуватимуться чемпіони. І це прекрасно, коли спорт, умови для нього сповна розкриватимуть усі наявні можливості.

Ми будуємо нову і незалежну Україну, яку любили наші попередники і цю любов передали нам. Для цього потрібно, щоб кожен на своєму місці робив малу чи велику справу. Крім науки, без спорту не обійтися. Вони невіддільні одне від одного і так буде!

Здоров’я, цікавих змагань і аби не було травм.

Степан Васильович двічі виконав 7-метровий удар. З другої спроби вразив ворота. Для історії: це перший м’яч у сітці воріт на новому університетському спортмайданчику.

Після «золотого м’яча» тут закаруселили чотири види спорту: волейбол, футбол, баскетбол, гандбол, де малі і юні спортсмени продемонстрували перед публікою функціональні елементи, які завжди бачимо в означених іграх.

Уболівальники зі стажем з допомогою ведучого навіть впізнали баскетболістку ще часів збірної Радянського Союзу Валентину Анісімову.

Також, ніби з перших вуст надійшла інформація, що панкратіоністи Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, які виступали у складі збірної України на Чемпіонаті світу в Тбілісі, стали другими.

Розчулився перед усіма декан Ярослав Зорій:

– Вранці подивився за вікно – і сумно мені стало через негоду. Та благородні справи, видно, у Бога на видноті.

Думаю, логічно буде, коли і надалі продовжувати цю роботу, за що насамперед вдячний Степану Васильовичу. Адже наш навчальний заклад знаний в усьому світі. Інтелектуальна еліта має бути здоровою.

З відкриттям майданчика і високих досягнень.

Святково-урочистий захід доповнили естрадні виконавці, зокрема, Георгій Постевка і гурт «Classic», танцівниці із номерами, за якими шанувальники спорту спостерігають у перервах національної першості з волейболу, баскетболу, гандболу тощо.

 

 За матеріалами: сайту ЧНУ  імені Юрія Федьковича. Фото: сайт ЧНУ  імені Юрія Федьковича.

 

 

Версія для друку
Автор: prodo
Дата створення: 2016-10-07
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 665

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.