Богословське відділення / ІЗ СУМОМ У СЕРЦІ,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




ІЗ СУМОМ У СЕРЦІ

 

image2_500

 

Колектив викладачів і студентів та увірена паства висловлюють щирі співчуття завідуючому Богословським відділенням філософсько-теологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, доценту кафедри культурології, релігієзнавства та теології, настоятелю університетського храму Трьох святих митрофорному протоієрею отцю Миколаю Щербаню з приводу непоправної втрати – передчасної смерті матері Ольги Іванівни.

 

Всечесний отче Миколаю! Ми розділяємо Ваше горе і, глибоко сумуючи разом з Вами, просимо Вас прийміть наші співчуття та слова підтримки. Знаючи, як по-християнськи щиро Ви любите свою Матір, як Ви з усіх сил старалися зарадити та полегшити перебіг тяжкої хвороби, яка невблаганно точила її виснажене багаторічною працею тіло, ми пишаємося Вами і прагнемо наслідувати той добрий приклад синівської любові, який маємо у Вашому житті та навчанні. Розділяючи Ваш біль і смуток, ми разом з Вами молимося до Всевишнього за упокоєння душі Вашої Матері в оселях праведників. Водночас щиро дякуємо Богу за те, що Він, через послані Вам складні випробування,  навчає нас тому, як вірно сповідувати і сумлінно виконувати Заповіді Божі і, зокрема, п’ятої, якою Всемилостивий Господь закликає нас шанувати батька й матір… (Вих. 20, 12).

Ми свідомі того, з яким натхненням, любов’ю і щирістю Ви, всечесний отче, підготували наш колектив і паству до величного свята – храмового дня та урочистостей з нагоди 135-тиріччя освячення церкви Трьох святих, настоятелем якої Ви є з перших років рукоположення в сан священника. Завдяки Вашій ініціативі та відданому служінню Богові і людям, ми готувалися до теплої і радісної зустрічі з багатьма поважними гостями, серед яких – Намісник Патріарха, голова Синодального управління у справах духовної освіти, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський ЕПІФАНІЙ,  архієпископ Чернівецький і Кіцманський Онуфрій, архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор, єпископ Коломийський і Косівський Юліан, єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій, найвищі представники органів державної влади, наші випускники та друзі, котрі на Ваше запрошення завітають на храм.  Але сумна звістка про передчасну смерть Вашої Матері, що наче меч прошила серця багатьох, повністю змінила не лише наш настрій, а й суттєво скорегує й увесь перебіг таких омріяних і до дрібниць продуманих Вами святкувань. А головне, – схилила нас до глибшого розмислу над цінністю та змістом людського життя, яке іноді коротше, аніж мить.

Воістину, все за мудрістю Божою, виголошеною світові премудрим пророком і царем Соломоном: «Багато задумів у серці людини, але здувається тільки визначене Господом!» (Притчі, 19, 21).

image3_500

Із сумом у серці і найщирішими співчуттями,

викладачі та студенти Богословського відділення


Версія для друку
Автор: fmykolaj
Дата створення: 2017-02-10
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 1113

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.