Богословське відділення / Делегація Богословського відділення взяла участь у роботі круглого столу "Духовні обереги на сторожі української державності",
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Делегація Богословського відділення взяла участь у роботі круглого столу "Духовні обереги на сторожі української державності"

22 березня 2017 року делегація викладачів та студентів Богословського відділення взяла участь у роботі круглого столу "Духовні обереги на сторожі української державності". Засідання відбувалося у приміщенні товариства "Український народний дім в Чернівцях" та проходило під егідою місцевого осередку Всеукраїнського товариства "Просвіта" ім. Тараса Шевченка.

У роботі круглого столу взяли участь представники влади, духовенства, науковці, освітяни, громадські та культурні діячі краю. 

Захід розпочався із молитви "Отче наш" у виконанні хору Богословського відділення (керівник - дияк. Ігор Луцан). Також, для учасників заходу, хор студентів-теологів виконав твори на слова Т.Г. Шевченка "Думи мої, думи мої" та "Заповіт".

dscn0098_500

dscn0103_500

dscn0109_500

dscn0117_500_01

У ході дискусії було обговорено комплекс питань, пов’язаних з нагальними проблемами у процесі державного будівництва. Учасники дискусії висловили спільну думку про те, тільки глибока особиста мораль та духовність, як засадничі принципи розбудови країни, можуть стати об’єднуючими факторами сучасного українського соціуму. 

Також багато уваги у процесі обговорення учасники приділили проблемам викладання предмету "Українська мова та література" в загальноосвітніх та вищих навчальних закладах.

Окремим питанням дискусії було обговорення проблем, що стосуються необхідності створення в Україні Єдиної Помісної Православної Церкви та її визначній ролі і значенні для Української Державності.


Прес-служба

Богословського відділення

 


Версія для друку
Автор: prodo
Дата створення: 2017-03-23
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 538

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.