Богословське відділення / Учасники вокального ансамблю «Менестрель» взяли участь у звітно-виборчій конференції Чернівецького обласного об’єднання «Просвіта»,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Учасники вокального ансамблю «Менестрель» взяли участь у звітно-виборчій конференції Чернівецького обласного об’єднання «Просвіта»

27 вересня, у день світлого християнського свята Воздвиження Хреста Господнього, у Червоній залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулася чергова звітно-виборча конференція Чернівецького обласного об'єднання «Просвіта» імені Тараса Шевченка. 90 делегатів із усієї області підводили підсумки чотирирічної діяльності та планували на майбутнє.

dsc_0528_500

Засідання правління Чернівецького обласного товариства «Просвіта» розпочалося спільною молитвою «Отче наш», у виконанні вокального ансамблю філософсько-теологічного факультету – «Менестрель».

dsc_0524_500_02

Після цього з вітальним словом до конференції звернувся Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, відзначивши, що «Чернівці і «Просвіта» - нероздільні». Також Олексій Павлович нагородив Остапа Савчука - голову Чернівецького обласного об'єднання «Просвіта», медаллю «На славу Чернівців» за його здобутки у розвитку чернівецького культпростор. Та пообіцяв всіляко сприяти діяльності об'єднання.

dsc_0536_500

Словами відомого чеського архітектора Йозефа Главки звернулась до учасників конференції проректор університету Тамара Марусик: «Будьте творцями, а не руйнівниками». Тамара Володимирівна наголосила на важливості збереження та примноження культурних надбань, які ми отримали у спадок від наших попередників. Підтвердженням сказаного стала презентація авторської книги «Костянтин Томащук: повернення у славі в Чернівці», поштовхом до написання якої стало відновлення у нашому місті пам'ятника першому ректорові університету Костянтину Томащуку.

pro4_500

pro5_500

Згодом члени правління перейшли до порядку денного, відзначивши, що головним завданням «Просвіти» сьогодні є боротьба за єдину мову, єдину церкву та єдину державу.

У кінці заходу ансамбль «Менестрель» виконав молитву за Україну – «Боже великий, єдиний, нам Україну храни».

За матеріалами ЧНУ

Прес-служба

Богословського відділення


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2017-09-28
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 797

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.