Богословське відділення / Вітання прот. Миколі Щербаню з 40-літтям,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Вітання прот. Миколі Щербаню з 40-літтям

ЦЕЙ ДЕНЬ В ІСТОРІЇ ЧНУ, ФТФ та Кафедри культурології, релігієзнавства та теології

Третього дня місяця травня святкує День народження настоятель семінарського храму Трьох Святих Резиденції Буковинських митрополитів, кандидат богословських та історичних наук, доцент, протоієрей Микола Щербань.
З цієї нагоди, Всечесний отче, прийміть сердечні вітання від колективу викладачів і студентів кафедри культурології, релігієзнавства та теології.
Бог покликав Вас до священичого служіння в дуже молодому віці, а перші кроки Вашого пастирського утвердження розпочалися саме з цього величавого храму на Буковині, який є дітищем генію великого подвижника віри, благочестя та книжної вченості – славетного митрополита Євгена (Гакмана). Ми переконані, що саме Промисел Божий, доповнений Вашою любов’ю до Його Святої Церкви та індивідуальною наполегливістю, зіграли ключову роль в тому, що Ви зустрічаєте цей ювілей з таким багатим і щедрим доробком. Ви відбулися і як науковець та педагог, і як пастир та громадсько-культурний діяч і просвітник краю. 
З великою ревністю та стараннями упродовж шістнадцяти років Ви опікувалися Богословським відділенням, слідуючи добрим традиціям, закладеним його фундаторами і людьми доброї волі, які відроджували богословську освіту в незалежній Україні. Дякуючи за Ваші старання, ми молимо Бога, просимо і Вас залишатися й надалі для нашого колективу, увіреної пастви, а головне – студентської молоді прикладом для наслідування, щоб, бачачи Вашу ревність та вірність Євангельським Заповітам, зростала в наших серцях ще більша заохота до того, аби єдиним серцем і єдиними устами дякувати Богові за дар Вашого служіння (Порівн.: 2 Кор. 9, 11-14).
Нехай Воскресший Христос Спаситель у ці світлоносні дні обдарує Вас і всю Вашу родину Небесною ласкою та щедротами й зміцнить Своєю благодаттю для примноження духовних дарів, щоб Ви могли з іще палкішою ревністю служити у Винограднику Христовому на благо і процвітання Його Святої Соборної Української Церкви та Українського Народу!
Многії і благії Вам літа!

Від імені кафедри КРТ доц., ієр. Миколай Шкрібляк! 


Версія для друку
Автор: morika
Дата створення: 2019-05-07
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 386

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.