Богословське відділення / Богословські читання "Потенціал Церкви та умови його реалізації у процесі становлення громадянського суспільства в Україні",
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Богословські читання "Потенціал Церкви та умови його реалізації у процесі становлення громадянського суспільства в Україні"

17 квітня 2008 року на Богословському відділенні в рамках Міжнародної науково-практичної конференції "Суспільно-політичні виміри релігійних процесів в Україні".відбудулися перші Богословські читання "Потенціал Церкви та умови його реалізації у процесі становлення громадянського суспільства в Україні".

 

p4173720

 

 

p4173722

 

У читаннях прийняли участь духовенство, науковці, викладачі Богословського відділення ФТФ та інших богословських навчальних закладів, аспіранти, творча студентська молодь. Зокрема, у роботі читань прийняв участь насельник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря ієромонах Митрофан (Бутинський). Окрім православного духовенства, в читаннях прийняли участь о. Святослав Кияк (УГКЦ), доктор теології, зав. кафедрою релігієзнавства і теології Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, ієрей Леоній Сергієв - клірик Російської Православної Старообрядницької Церкви. До участі у читаннях долучилась делегація з Донецька (Донецький національний технічний університет, Державний університет інформатики і штучного інтелекту) у складі Валентина Гончарова - аспіранта кафедри філософії ДонНТУ та Миколи Нікульчева - асистента кафедри гуманітарних і суспільних дисциплін ДІІіШІ.

 

p4173730
 
hor 
 

 

У ході обговорення було обговорено цілий спектр питань, пов'язаних із основними принципами реалізації ідейно-ідеологічного, морального, інтегруючого, інтелектуального, міжнародного, просвітницького, освітянського, інформаційного, соціального, фінансового потенціалу Церкви в процесі становлення громадянського суспільства в Україні.

По завершенні секційних засідань, в університетському храмі Трьох Святителів відбувся концерт духовної музики. Храмовий хор студентів-теологів під керівництвом Г. Хоров'яка виконав великопостові піснеспіви.


Версія для друку
Автор: admin
Дата створення: 2010-01-04
Рубрика:
Перегляди: 3682

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.