Богословське відділення / Протоієрей Микола Щербань взяв участь у щорічному культурно-духовному благодійному заході "ПІД ПОКРОВОМ СВЯТОГО ПАНТЕЛЕЙМОНА",
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Протоієрей Микола Щербань взяв участь у щорічному культурно-духовному благодійному заході "ПІД ПОКРОВОМ СВЯТОГО ПАНТЕЛЕЙМОНА"

19 червня 2024 року протоієрей Микола Щербань взяв участь у щорічному культурно-духовному благодійному заході "ПІД ПОКРОВОМ СВЯТОГО ПАНТЕЛЕЙМОНА". Захід відбувався у палаці "Академічний".

На заході були присутні представники влади, медіа та запрошені гості.

5447401068871934896_121_500

5449565204108139223_121_500

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров'я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров'я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості. 

«Орден Святого Пантелеймона» – це громадська відзнака за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, заснована у 2017 році.

Переможцями регіоального конкурсного відбору стали військовий медик Юрій Зима – лікар-анестезіолог Чернівецької обласної клінічної лікарні та Олег Боднар – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри дитячої хірургії, отоларингології та офтальмології Буковинського державного медичного університету. Саме вони предсталятимуть Буковину на всеукраїнському конкурсі.

5449565204108139221_121_500

З вітальним словом до присутніз звернувся о. Микола Щербань, у якому наголосив на жертовності і героїзмі медичних працівників, які щодня стоять на варті життя та здоров’я людей. З особливою вдячністю о. Микола згадав про військових медиків, які в цей страшний час рятують життя наших Захисників на фронті.


За матеріалами:Офіційний сайт Чернівецької ОВА

Фото: Офіційний сайт Чернівецької ОВА, Аліна Гаргаля.


Версія для друку
Автор: prodo
Дата створення: 2024-06-21
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 391

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.