Богословське відділення / Ректор Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича зустрівся з представниками духовних навчальних закладів,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Ректор Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича зустрівся з представниками духовних навчальних закладів

У рамках урочистостей з нагоди престольного свята університетського храму Трьох Святителів, 12 лютого 2013 року, після святкового богослужіння, відбулась робоча зустріч представників духовних навчальних закладів Української Православної Церкви Київського Патріархату з ректором Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича проф. Мельничуком С.В. На зустрічі були присутні завідувач Богословського відділення доц., прот. Микола Щербань, ректор Львівської Православної Богословської Академії  доц, прот. Ярослав Ощудлякпроректори Волинської Православної Богословської Академії свящ. Василь Лозовицький та свящ. Володимир Вакін та ректор Рівненської Духовної семінарії  прот. Віталій Лотоцький.

dscn4858_500

У ході зустрічі ректор університету розповів про особливості організації навчального процесу в ЧНУ в цьому навчальному році. Особливо багато уваги ректор університету приділив питанню міжнародного співробітництва у ЧНУ взагалі й на філософсько-теологічному факультеті зокрема. Степан Васильвович проінформував гостей про вже реалізовані та про перспективні міжнародні проекти в яких приймають участь викладачі та студенти Богословського відділення ФТФ.

Окремою темою на зустрічі став обмін думками щодо стану видання наукової літератури у духовних навчальних закладах. Завідувач Богословського відділення прот. Микола Щербань розповів про те, що вже підготовано до друку "Богословський вісник" (№7 та №8). Ректори зі Львова та Рівного розповіли про власні наукові видання - "Апологет" та "Андріївський вісник".

По завершенні зустрічі було зроблено пам"ятну світлину.

dscn4860_500

 


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2013-02-13
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 1052

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.