Богословське відділення / Студент Богословського відділення посів ІІІ місце в міжвузівському конкурсі декламаторів Шевченківської поезії,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Студент Богословського відділення посів ІІІ місце в міжвузівському конкурсі декламаторів Шевченківської поезії

6 березня 2013 року напередодні відзначення 199-річниці з дня народження Тараса Шевченка у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбувся фінал щорічного конкурсу читців. У фінальному конкурсі змагалися 25 учасників, які пройшли відбірковий тур. Серед них студенти філологічного факультету і факультету педагогіки, психології та соціальної роботи, географічного факультетів, факультету історії, політології та міжнародних відносин, факультету прикладної математики, а також з факультетів іноземних мов, комп’ютерних наук, інженерно-технічного факультету, факультету фізичної культури та здоров’я людини. Богословське відділення достойно представив студент І курсу філософсько-теологічного факультету Череп’юк Володимир, який продекламував глядачам два поетичних вірші – ,,Іван Підкова” (Т.Шевченка) і ,,До українців” (В.Баранова). У фіналі також взяли участь і студенти медичних закладів міста – університету та ліцею. Для багатьох із них участь у читаннях вже стала традицією.

z_6077397e_500

Співорганізатор і член журі змагання Лариса Бережан висловила сподівання, що в майбутньому географія конкурсу розшириться, адже чимало факультетів Чернівецького національного університету уже вкотре не беруть участі у Шевченківських читаннях.

Нагадаймо, що учасники традиційно декламували 2 вірші: Кобзаря і поета-сучасника. Із творів Тараса Шевченка лунали ,,Іван Підкова” ,,Неофіти”, ,,Тополя”, ,,Наймичка”, ,,Сова”, ,,Минають дні, минають ночі”, ,,Якби ви знали паничі”, ,,Княжна”, ,,Утоплена” та багато ін. Серед сучасних поетів найчастіше обирали твори Ліни Костенко, Ганни Дущак, Юрія Андруховича. Переможців нагороджували у двох номінаціях: власне декламування та літературно-музична композиція.

За результатами конкурсу Череп’юк Володимир посів почесне ІІІ місце.

ВІТАЄМО!

 

Прес-служба

Богословського відділення 


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2013-03-12
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 785

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.