Богословське відділення / На Богословському відділенні відбулась презентація чергового збірника наукових праць "БОГОСЛОВСЬКИЙ ВІСНИК" (№7),
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




На Богословському відділенні відбулась презентація чергового збірника наукових праць "БОГОСЛОВСЬКИЙ ВІСНИК" (№7)

15 березня 2013 року на Богословському відділенні відбулась презентація чергового збірника наукових праць "БОГОСЛОВСЬКИЙ ВІСНИК"  (№7). Презентував черговий номер наукового збірника завідувач відділення, кандидат богословських наук, доцент, прот. Микола Щербань.

dscn5289_500

dscn5286_500

Отець-завідувач, звертаючись до присутніх в аудиторії студентів, сказав, зокрема, таке: "Шановні студенти! Презентуючи сьогодні вам черговий, уже сьомий за ліком, збірник наукових праць нашого відділення, кожен із нас повинен усвідомлювати необхідність власної наполегливої праці на ниві православного богослов"я... Адже в наш час у науковому просторі сучасної України з"являється все більше думок і суджень, які є дуже близькими до відомих ідейних та ідеологічних установок нашого недалекого минулого ... минулого в якому не було місця для Бога та Його Святої Церкви... Саме тому присутність голосу Церкви у сучасному науковому середовищі є вкрай необхідною... Звичайно, ми можемо слушно зазначити, що на даний час ще немає значної кількості (порівняно із кількістю світських наукових збірників, журналів тощо) богословської наукової та науково-методичної ліітератури, проте, як казав свого часу видатний отець Церкви, - свт. Василій Великий,  "навіть найдовший шлях починається з першого кроку...". Вітаю вас, викладачі та студенти, із виходом у світ чергового наукового збірника та закликаю усіх вас до ще більш наполегливої наукової праці на благо Святої Православної Церкви...

Ознайоминися зі змістом збірника наукових праць "БОГОСЛОВСЬКИЙ ВІСНИК" (№7) можна у бібліотеці філософсько-теологічного факультету.

dscn5294_500


Прес-служба

Богословського відділення


Версія для друку
Автор: prodo
Дата створення: 2013-03-15
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 969

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.