Богословське відділення / Студенти 4 курсу Бословського відділення склали комплексний іспит із предмету ,,ПРАВОСЛАВНЕ БОГОСЛОВ'Я",
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Студенти 4 курсу Бословського відділення склали комплексний іспит із предмету ,,ПРАВОСЛАВНЕ БОГОСЛОВ'Я"

24 червня 2014 року на богословського відділенні розпочала роботу Випускна екзаменаційна комісія, роботу якої цього року очолив ректор Київської православної богословської академії, доктор богословських наук, професор, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній.

Перед початком комплексного іспиту митрополит Епіфаній, у супроводі завідувача Богословського відділення доц., прот. Миколи Щербаня та викладача-методиста доц., прот. Миколи Лагодича, відвідав університетський храм Трьох Святителів.

dscn3167_500_01

Цього року до складання компленого іспиту було допущено 13 студентів 4 курсу. 

dscn3185_500

Відповідаючи на питання, що були запропоновані у екзаменаційних білетах, студенти-теологи показали достатній рівень знань із предметів "Ісагогіка, герменевтика та екзегетика Святого Письма Старого і Нового Завіту", "Догматичне богослов"я" та "Моральне богослов"я".

dscn3191_500

dscn3192_500

dscn3187_500

dscn3196_500

По завершенні іспиту відбулася робоча зустріч ректора КПБА із деканом філософсько-теологічного факультету проф. Балухом В.О. У ході зустрічі було обговорено ряд важливих питань, що стосуються сучасного стану та перспектив розвитку богословської науки в Україні.

dscn3177_500

На завершення зустрічі владика-митрополит подарував декану ФТФ чергове число наукового збірника КПБА "Труди Київської Духовної Академії" (№13), а також книгу "Незламний будівничий Української Церкви" - видання присвячене 85-літньому ювілею Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

Після цього ректор КПБА митрополит Епіфаній, декан ФТФ проф. Балух В.О. та завідувач Богословського відділення прот. Микола Щербань мали робочу зустріч із ректором Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича проф. Мельничуком С.В. Головною темою зустрічі стали, природно, результати складання студентами 4 курсу Богословського відділення комплексного іспиту. Владика Епіфаній відзначив високий рівень знань студентів, зазначивши, що для переважної більшості цьогорічних випускників цей іспит має "проміжковий" характер, оскільки значна частина студентів планує продовжити навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями "спеціаліст" або "магістр". У ході зустрічі ректори обмінялися думками щодо проекту нового Закону України про освіту, вказавши на те, що поява такого, принципово нового документу, є вкрай необхідною і давно очікується в освітянських колах. Також відбувся обмін думками з приводу трагічних подій, що мали, і мають, місце у нашій країні. Учасниками зустрічі було вказано на принципову та тверду державницьку позицію, яку послідовно відстоює УПЦ Київського Патріархату в цей важкий і скорботний період історії нашої молодої держави.

dscn3199_500

dscn3203_500

На завершення зустрічі владика-митрополит подарував ректору ЧНУ чергове число наукового збірника КПБА "Труди Київської Духовної Академії" (№13), а також книгу "Незламний будівничий Української Церкви" - видання присвячене 85-літньому ювілею Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

Цього ж дня митрополит Епіфаній відбув до столиці. 

 Прес-служба

Богословського відділення


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2014-06-25
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 954

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.