Богословське відділення / Урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам ЧНУ ім. Юрія Федьковича,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам ЧНУ ім. Юрія Федьковича

    Уже традиційно 28 червня кожного року для випускників Чернівецького національного університету подвійне свято – День Конституції України та церемонія вручення магістерських дипломів. Не став виключенням і цей рік: магістри всіх напрямів і спеціальностей зібралися в центральному корпусі рідного вузу, де відбулося урочисте відкриття.

dscn3274_500

    Оскільки цьогорічна церемонія проходить у нелегку для всієї держави пору – в умовах неоголошеної війни, то насамперед всі присутні хвилиною мовчання вшанували всіх тих, хто віддав своє життя за майбутнє і безпеку країни. Відтак пролунав Державний Гімн України.

   Першим з вітальним словом до випускників звернувся ректор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Степан Мельничук: «Дорогі наші молодші колеги! За ці п'ять років, які ви провели на навчанні у нашому навчальному закладі, ви не тільки здобули знання, а і сформувалися як особистості. Направду, рік, у який ви завершили навчання в університеті – особливий не тільки у вашому приватному житті, але і в житті цілої країни. Ми з вами пройшли революцію гідності. Ми знаємо, що відбулося підписання угоди з ЄС і це ще один крок суспільного розвитку України. Ви були в перших лавах борців за євроінтеграційне майбутнє України, а тому це майбутнє безпосередньо залежить від кожного з вас».

   Перший заступник голови Чернівецької ОДА Ярослав Курко продовжив думку Степана Васильовича стосовно того, що саме свідоме студентство і його активна громадянська позиція підняли український патріотичний дух. Також Ярослав Степанович побажав цьогорічним магістрам, аби диплом про вищу освіту направду став дороговказом у житті, а своє побажання випускникам сформулював так: «Не бійтеся цього життя і не бійтеся у ньому помилятися».

«Ви не тільки закінчили один з найпрестижніших навчальних закладів і отримали фахову підготовку, цього року всі ви закінчили вищу школу моральності і всі іспити у ній склали на «відмінно», - зазначив міський голова Олексій Каспрук. – Ви всю країну підняли на боротьбу за власну країну і за її майбутнє і ви довели, що сила людського духу – понад усе!».

Від імені понад ста магістрів з вітальним словом також звернулася Анастасія Філенко, магістр психології, яка поділилася враженням від навчання в класичному університеті і щиро подякувала за високоякісну підготовку і незабутні враження від студентських років.

На щасливе життя і легкий професійний шлях благословив випускників настоятель Храму Трьох Святителів, протоієрей Микола Щербань, який окропив випускників святою водою.

dscn3279_500

Саме ж вручення дипломів відбувалося в Літньому театрі міста Чернівці, де на випускників чекало продовження урочистої Академії в їхню честь.

За матеріалами сайту ЧНУ ім. Ю.Федьковича

Прес-служба 

Богословського відділення

 


Версія для друку
Автор: prodo
Дата створення: 2014-06-29
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 891

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.