Богословське відділення / Завідувач Богословського відділення взяв участь у роботі круглого столу "Просвітницька робота по формуванню та утвердженню європейських цінностей і високої культури публічного управління в органах місцевого самоврядування територіальних громад",
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Завідувач Богословського відділення взяв участь у роботі круглого столу "Просвітницька робота по формуванню та утвердженню європейських цінностей і високої культури публічного управління в органах місцевого самоврядування територіальних громад"

3 травня 2018 року завідувач Богословського відділення, доц. прот. Микола Щербань взяв участь у роботі круглого столу "Просвітницька робота по формуванню та утвердженню європейських цінностей і високої культури публічного управління в органах місцевого самоврядування територіальних громад".

У роботі круглого стоту взяли участь: заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Гостюк Василь Іванович, директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Савкін Віталій Валентинович, представники органів місцевої влади, голови об’єднаних територіальних громад краю,  представники навчальних закладів з Чернівців, Києва, Івано-Франківська, Львова.

dscn9380_500 

dscn9383_500

dscn9385_500_01

dscn9389_500

Тематика круглого столу була доволі широкою, адже питання, що тією чи іншою мірою стосуються проблематики організації та функціонування об’єднаних територіальних громад, поза всіляким сумнівом, є надзвичайно важливими. Зокрема, значної уваги у ході дискусії було надано питанням реалізації реформи місцевого самоврядування, впровадження європейських стандартів управління на місцях, а також проблематиці, що стосується соціального забезпечення.

Отець Микола Щербань виступив перед присутніми з доповіддю на тему: "Місце та роль Церкви у просвітницькій роботі серед жителів територіальних громад у справі духовно-морального оздоровлення та згуртування населення з метою прогресивних змін".

dscn9396_500_01

У рамках роботи круглого столу отець-завідувач дав інтерв’ю місцевим ЗМІ.

dscn9379_500_01

По завершенні роботи круглого столу його учасники зробили спільну пам’ятну світлину.

dscn9400_500_02


Версія для друку
Автор: prodo
Дата створення: 2018-05-04
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 583

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.