Богословське відділення / Випускна екзаменаційна комісія продовжила свою роботу,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Випускна екзаменаційна комісія продовжила свою роботу

25 червня 2010 року на Богословському відділенні КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича продовжила свою роботу Випускна екзаменаційна комісія. Цього дня студенти IV курсу Богословського відділення складали комплексний іспит з предмету «Православне богослов’я». Очолив іспит голова Синодального управління у справах духовної освіти, ректор КПБА, Високопреосвященнійший митрополит Переяслав-Хмельницький Димитрій.

 

p6251593_500

 

У ході іспиту студенти-богослови показали доволі високий рівень знань, що вказали усі члени комісії. Яскраво вирізнялись своєю вичерпністю та правильністю відповіді студентів-теологів Луцана Ігоря та Марчука Олександра, про що було зазначено окремо.

 

p6251592_500
 

 

По завершенні іспиту до студентів звернувся Висопреосвященнійший владика Димитрій, який вказав на високий рівень фахової підготовки студентів-бакалаврів, випускників Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича та акцентував увагу присутніх на нагальній необхідності подальшого зростання інтелектуального потенціалу нашої Церкви, особливо в умовах сучасності, в умовах секулярного суспільства, вказавши при цьому, що значна доля відповідальності за це вже покладена на сьогоднішніх студентів та молодих фахівців.

Цього ж дня Висопреосвященнійший владика Димитрій мав робочу зустріч із першим проректором ЧНУ ім. Ю.Феьковича, проф. Петришиним Р.І. На зустрічі були присутні декан філософсько-теологічного факультету проф. Балух В.О. та завідувач Богословського відділення доц. прот. Микола Щербань.

 

p6251597_500
 

 

У ході зустрічі було обговорено ряд питань пов'язаних із сучасним станом богословської освіти в нашій державі. Зокрема відбувся обмін думками з приводу внесення ВАКом України богослів'я до переліку спеціальностей, за якими проводиться захист дисертацій на здобуття наукових ступенів кандидата наук і доктора наук, присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань, про що вже повідомлялось раніше

 

 


Версія для друку
Автор: prot-docent
Дата створення: 2010-06-26
Рубрика:
Перегляди: 3585

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.