Богословське відділення / Початок нового навчального року в Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича.,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Початок нового навчального року в Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича.

Вже стало доброю традицією розпочинати новий навчальний рік різноманітними святковими заходами. Не став виключенням в цей, 2010-2011 навчальний рік. Традиційно урочиста академія, присвячена початку нового навчального року, проводиться 31 серпня. Цього року на урочистості до університету завітало чимало високопосадовців, зокрема, Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Папієв Михайло Миколайович, Чернівецький міський голова Федорук Микола Трохимович, Голова обласного управління освіти і науки у Чернівецької ОДА Бауер Михайло Йозефович та ін.

На завершення урочистої академії першокурсників благословив та окропив святою водою завідувач Богословського відділення, кандидат богословський наук, доцент, прот. Микола Щербань.

p8312047_500
p8312044_500 

По завершенні урочистої академії в університетському храмі було відслужено молебен перед початком нового навчального року, який відслужили завідувач Боголсовського відділення, прот. Микола Щербань, методист відділення, свящ Микола Лагодич та студент VI курсу Богословського відділення дияк. Іван Шубин.

 

p8312051_500
p8312052_500 
 

 

По завершенні молебня до присутніх звернувся прот. Микола Щербань. Зокрема, отець-завідувач сказав: «Возлюблені у Христі Брати і сестри! Шановні першокурсники! Сьогодні ми з вами з особливою радістю прийшли до цього величного храму ... ми всі сьогодні просимо у Всещедрого Бога милості і щедрот, мудрості і виваженості, зрілості і наснаги для нашого нового покоління студентів... Пам'ятаймо, що правдиве наукове зростання, правдивий науковий поступ можливий тільки з Богом... Сьогодні перед студентством постають особливі завдання... в першу чергу - це завдання духовного і морального плану... Нехай Всемилостивий Господь укріпляє всіх нас та допомагає всім нам...».    


Версія для друку
Автор: prot-docent
Дата створення: 2010-08-31
Рубрика:
Перегляди: 3749

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.