Богословське відділення / Святкування 19-ї річниці з дня відродження філософсько-теологічного факультету (ДОДАНО ФОТО),
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Святкування 19-ї річниці з дня відродження філософсько-теологічного факультету (ДОДАНО ФОТО)

19 жовтня 2012 року в Мармуровій залі центрального корпусу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся святковий концерт з нагоди 19-ї річниці з дня відродження філософсько-теологічного факультету. 

Свято розпочалося з вітального слова декана факультету члена-кореспондента НАПН України, доктора історичних наук, професора Василя Олексійовича Балуха. Він зазначив: ,,Чернівецький національний університет – це вершина освіти, науки і культури, а філософсько-теологічний факультет  – це основа вищої школи, це та його структурна одиниця, де безпосередньо спілкуються студенти і викладачі та формується наша майбутня еліта. Наш факультет єдиний в Україні де поєднуються світськість і духовність. Тож, я хочу усіх Вас поздоровити з такою визначною подією, як День факультету. Побажати кожному з вас здоров’я, щастя, успіхів впевненості і віри в те, що все чого ви бажаєте в своєму житті буде досягнуто”. По завершені вітального слова декан нагородив викладачів і студентів грамотами та подяками ЧНУ ім. Ю.Федьковича.

dscn3163_500

Привітати філософсько-теологічний факультет прийшли багаторічний ректор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, теперішній радник ректора, доктор біологічних наук, професор Степан Степанович Костишин, а також проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, доктор економічних наук, завідувач кафедри економіки підприємства ЧНУ, професор Юрій Михайлович Лопатинський.

dscn3166_500

Після урочистої частини розпочався святковий концерт, який був насичений багатоманітним колоритом талантів студентів та викладачів ФТФу уособлюючи, цим самим, найкращі риси факультету – наполегливість, гідність, гармонію, талановитість, мудрість. Свої пісенні, танцювальні та поетичні таланти продемонстрували студенти-першокурсники. Мало не до сліз розвеселив аудиторію виступ команди КВК ФТФу. Музичне вітання з Днем факультету подарував багаторічний учасник різноманітних пісенних як обласних і Всеукраїнських, так і Міжнародних конкурсів, асистент Богословського відділення КПБА Олександр Танасійович Марчук, а також вокальний ансамбль Богословського відділення КПБА – ,,Менестрель” (керівник викл. дияк. Ігор Луцан). Особливе враження справив танцювальний колектив факультету під керівництвом студентки третього курсу, голови студентської парламентської групи факультету – Майбороди Ірини.

dscn3160_500

dscn3169_500

dscn3178_500

dscn3185_500

dscn3173_500

Але все хороше має властивість закінчуватися. Тож, проспівавши гімн філософсько-теологічного факультету, всі з піднесеним настроєм покидали приміщення Мармурової зали.

 

Прес-служба

Богословського відділення 


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2012-10-23
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 4462

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.