Богословське відділення / Міжнародна конференція ,,Дні науки філософського факультету – 2013”,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Міжнародна конференція ,,Дні науки філософського факультету – 2013”

16 квітня 2013 року в актовій залі Головного навчального корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося відкриття дводенної Міжнародної наукової конференції студентів, аспірантів, та молодих учених ,,Дні науки філософського факультету – 2013”.

img_0934_500

Делегацію Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича представляли викладачі та аспіранти кафедри релігієзнавства та теології, філософсько-теологічного факультету, а саме: дияк., І.Луцан – викладач Богословського відділення, Марчук О.Т. – асистент Богословського відділення, Бойчук Н.В. – аспірант кафедри релігієзнавства та теології та Мудраков В.І. – аспірант кафедри релігієзнавства та теології, які достойно виступили у секційній роботі конференції, а також здобули три призові місця за кращий виступ та оригінальність написання доповідей.

img_0929_500

img_0924_500

 Відкрив конференцію декан філософського факультету КНУ Анатолій Конверський. Вітаючи присутніх, він зазначив, що з кожним роком дні науки філософського факультету збирають все більше учасників. ,,У цьому році опубліковані тези нараховують 1393 матеріали, з них 615 – це студентські роботи”, – зазначив Анатолій Конверський та висловив сподівання, що робота конференції сприятиме розвитку філософської та політологічної науки.

 Проректор з науково-педагогічної робити Володимир Бугров від імені ректора КНУ академіка Леоніда Губерського привітав присутніх з початком роботи конференції, побажав плідної праці та нових звершень.

p4170018_500

Після відкриття конференції, її учасники продовжили працювати у 19 секціях. 17 квітня відбулася робота восьми круглих столів, презентація наукових монографій та перекладів викладачів кафедри філософії філософського факультету, майстер-клас ,,Влада у міських співтовариствах: досвід емпіричного дослідження”.

 

Прес-служба

Богословського відділення


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2013-04-19
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 1298

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.