Богословське відділення / VIVAT, ACADEMIA: У ЧНУ пройшли урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




VIVAT, ACADEMIA: У ЧНУ пройшли урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам

У знаковий для всієї країни день – 28 червня, в День Конституції України у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича пройшли урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам.

Знаковий цей день і для самого університету, адже рівно два роки тому, 28 червня, Резиденцію митрополитів Буковини і Далмації включено до Світової спадщини ЮНЕСКО.

У вітальному слові до випускників ректор ЧНУ професор Степан Мельничук зазначив: «Звання випускника Чернівецького національного університету, тим більше – звання випускника-магістра – це висока честь і ще більша відповідальність. Бажаю вам, дорогі наші випускники, знайти свою професійну стезю, яка виведе вас на вершини професіоналізму».

Вже традиційна – дев’ята ‒ урочиста Академія об’єднала випускників усіх напрямів і спеціальностей, і кожен з магістрів відтепер може пишатися тим, що навчався в одному з найстаріших класичних університетів Європи.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв привітав випускників з випуском у доросле життя, адже від сьогодні кожен з них – фахівець своєї справи, який повинен гідно нести ім’я випускника Чернівецького національного університету. «Ви увібрали у себе знання декількох поколінь – пишайтеся цим. І не забудьте висловити щиру вдячність вашим батькам – адже їхня велика заслуга в тому, що ви виросли освіченими людьми», - сказав Михайло Миколайович.

Заступник міського голови Олександр Паскар побажав випускникам іти, як каже латинський крилатий вислів, через терни до зірок, і  ніколи не боятися труднощів.

На закінчення урочистої Академії кожен з випускників загадав завітне бажання і під уже рідні акорди гімну студентства «Gaudeamus» відпустили повітряні кульки в небо – щоби швидше ті задуми здійснилися.

Оскільки, за християнською традицією, кожна добра справа має розпочинатися і закінчуватися молитвою, то цьогорічних випускників благословив на легку дорогу у дорослому житті протоієрей Микола Щербань.

Далі урочистості продовжилися покладанням квітів до пам’ятників Тараса Шевченка та Юрія Федьковича, усі магістри пройшли урочистою ходою від Центрального корпусу Чернівецького національного університету до Літнього театру ЦПКіВ ім.Т.Шевченка, де на них чекає кульмінація сьогоднішнього свята і студентського життя загалом – вручення дипломів.

11_500_02

3_500_07

4_500_05

1_500_11

5_500_03

6_500_03

minvhskm1k_500

 

За даними ЧНУ

 


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2013-06-29
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 1728

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.