Богословське відділення / ПРИВІТАННЯ ДІТЕЙ-СИРІТ ЗІ СВЯТИМ МИКОЛАЄМ,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




ПРИВІТАННЯ ДІТЕЙ-СИРІТ ЗІ СВЯТИМ МИКОЛАЄМ

... 16  грудня, напередодні Святого Миколая, навідалися благодійники з Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Вони привезли до комунального закладу "Чернівецька спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат №4" велику партію подарунків, кошти на які збирали студенти і викладачі двох факультетів: філософсько-теологічного і філологічного.

Добродійники з ЧНУ учетверте приїздили до цього навчального закладу, що на вулиці Московської олімпіади.

Доцент кафедри релігієзнавства та теології Микола Шкрібляк зазначив: "Добрі друзі є у кожного з нас. Ми приїхали до вас, діти, щоб допомогти вам напередодні Святого Миколая, оскільки принципово розуміємо свій обов'язок, а ваші - потреби. Подарунки особливо цінні і бажані тоді, коли наступають великі свята і ви їх чекаєте".

Завідувач богословського відділення ЧНУ, настоятель храму Трьох Святителів протоієрей Микола Щербань підкреслив: "У нашому житті завжди є місце для добра, милосердя і благодійності. Тому, діти, ми сьогодні у вас. Як кажуть на Буковині, від нас мало, від Бога - багато. Вітаю вас зі Святим Миколаєм і Різдвом Христовим! Здоров'я, щастя, віри, надії, любові і всього-всього найкращого".

За увагу ЧНУ до дітей, колективу Чернівецької спеціалізованої школи-інтернату №4 його директор Іван Коропецький щиро подякував гостям. Він заувжив, що такі гостини і гостинці уже є традиційними у школі, де навчається 193 дитини різних категорій, зокрема діти-сироти, з малозабезпечених та багатодітних сімей. За його словами, вихованці цього закладу надзвичайно кмітливі і талановиті, адже, навчаючись, одночасно обирають улюблені трудові професії. Так, дівчата переважно - умілі швачки, а хлопці - штукатури. Йдеться й про інші професії.

b7ohjk1eary_500

irjlbm8ijcu_500

rzcigcdhg0_500

mqntwap9iic_500

Знаний на Буковині вокальний ансамбль "Менестрель", який очолює викладач богословського відділення ЧНУ, диякон Ігор Луцан, виконав цикл неперевершених колядок, які дійшли до наших часів із минулого.

xwega9ede8y_500

Після цього студенти кафедри румунської та класичної філології Марія Чимбру, Анна Коблюк, Адріан Бику і Дмитро Факас разом із головою профб'юро філологічного факультету Галиною Загайською, учасниками вокального ансамблю "Менестрель", студентами та викладачами філософсько-теологічного факультету  кожному учневі роздали подарунки із майже 20 найменувань.

Протоієрей Микола Щербань подарував дітям образки  їх покровителя - Святого Миколая.

otexsbkyhoe_500

9ooiyhjpado_500

xpukwk9m1na_500

Василь ДЖУРАН

 

За матеріалами ЧНУ


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2013-12-18
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 1460

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.