Богословське відділення / На філософсько-теологічному факультеті відбулася презентація книги ,,Есхатологічне повідомлення християнського літургійного простору: архітектура та ікони в Молдові ХV – XVI”,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




На філософсько-теологічному факультеті відбулася презентація книги ,,Есхатологічне повідомлення християнського літургійного простору: архітектура та ікони в Молдові ХV – XVI”

10 лютого 2014 року на філософсько-теологічному факультеті відбулася презентація книги ,,Есхатологічне повідомлення християнського літургійного простору: архітектура та ікони в Молдові ХV – XVI” (видання румунською мовою), яку організував Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича спільно з Сучавським університетом ,,Штефан чел Маре” за підтримки Генерального консульства Румунії в Чернівцях та Музейного комплексу ,,Буковина” (Сучава, Румунія). Автор книги – науковий співробітник Сучавського університету Габрієл Геря. Серед запрошених гостей з Румунії: Елеонора Молдован – Генеральний консул Румунії в Чернівцях, Габрієл Геря – автор книги, Тереза Сілінгарія – мистецький критик, професор Сучавського університету, Еміл Урсу – директор Музейного комплексу ,,Буковина”.

dscn0656_500

dscn0641_500

 

Відкрив зустріч декан ФТФ член-кореспондент НАПН України, проф. Балух В.О., який наголосивши на важливості тісної співпраці Чернівецького національний університет імені Юрія Федьковича із Сучавським університетом ,,Штефан чел Маре”, результатом якої стане реалізація багатьох спільних проектів. До слова також бала запрошена Елеонора Молдован – Генеральний консул Румунії в Чернівцях та ін.

dscn0625_500_01

dscn0623_500

dscn0632_500

На презентації також були присутні представники Міжнародного відділу університету, викладачі та студенти філософсько-теологічного і філологічного факультетів.

dscn0652_500

dscn0628_500_01

Прес-служба

Богословського відділення

 


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2014-02-10
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 849

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.