Богословське відділення / Студенти Богословського відділення увійшли до фіналу загальноуніверситетського конкурсу ,,Студент та студентка року ЧНУ – 2014”,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Студенти Богословського відділення увійшли до фіналу загальноуніверситетського конкурсу ,,Студент та студентка року ЧНУ – 2014”

22 жовтня 2014 року в Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся півфінал творчого конкурсу серед студентів університету ,,Студент та студентка року ЧНУ – 2014”. Участь у цьому мистецькому конкурсі взяли найталановитіші представники усіх факультетів університету. Виступи конкурсантів були найрізноманітнішими. Свої таланти представили й студенти 3-го курсу, Богословського відділення при філософсько-теологічному факультеті – Легоняк Христина і Дармограй Андрій. Із 24-ох студентів до фіналу увійшло 14.

- Ми сьогодні маємо змогу сидіти у цій залі та проводити наше свято завдяки нашим славним воїнам, які захищають нашу державу від зовнішнього ворога. Здавалось би, які можуть бути конкурси, коли в Україні війна. Але моє уявлення про цю проблему змінив потужний поетичний фестиваль «Meridian Czernowitz», який проходив у вересні цього року. У стінах Мармурової зали були присутні представники 15-ти країн світу. Вони не побоялися приїхати до нас, незважаючи на ту складу ситуацію, яка склалася в Україні. Це означає, що Україна була, є і буде. І сьогоднішній наш конкурс свідчить про те, що держава живе. Бажаю всім його учасникам успіху. Всі не можуть перемогти, бо перемагають найсильніші. Але якщо ви сьогодні тут, це свідчить про те, що ви хочете прославити наш університет, - сказала проректор з науково-педагогічної роботи з питань навчально-виховного процесу Тамара Марусик.

Кожен студент мав виконати три завдання: представити себе та свій факультет, показати свій талант та відповісти на три питання в інтелектуальному конкурсі. Близько чотирьох годин конкурсанти співали і танцювали, малювали та декламували вірші, демонстрували ерудицію. На представлення себе та факультету давалося всього дві хвилини. На те, щоб продемонструвати свої творчі здібності, – п’ять хвилин. За вихід з часових рамок студентів «карали» нижчими балами. Інтелектуальні завдання конкурсанти виконували у Червоній залі за комп’ютерами, а глядачі спостерігали за правильністю на екрані у Мармуровій залі.

Небайдужі студенти ЧНУ влаштували на коридорі біля Мармурової зали доброчинний ярмарок – продавали солодощі та національну символіку. Отримані кошти планують витратити на купівлю термобілизни для буковинських військових у зоні АТО.

Членами журі у конкурсі виступили методист вокально-хорового жанру Чернівецького обласного центру естетичного виховання "Юність Буковини” Надія Вовк, керівник студії спортивного танцю центру естетичного виховання "Юність Буковини” Галина Ковальська, голова профспілки студентів ЧНУ Віталій Кіндзерський та переможниця конкурсу «Студент та студентка року ЧНУ-2013» Ірина Лазаревич. Очолила журі Любов Чобан – директор Чернівецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді.

y7crreueubm_500

dscn2221_500_500

Саме 14 студентів 11 листопада позмагаються за звання кращих студента та студентки року ЧНУ – 2014. Конкурс відбудеться у палаці «Академічний».

Виконавська майстерність Христини і Андрія була високо оцінена компетентним журі. За результатами конкурсу студенти відділення увійшли до фінального етапу цього мистецького змагання.

Вітаємо студентів з успішним виступом і бажаємо перемоги у фіналі.

Прес-служба

Богословського відділення

Інші джерела: ЧНУ, ФТФ

 


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2014-10-25
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 934

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.