Богословське відділення / Студент Богословського відділення ввійшов до фіналу загальноуніверситетського конкурсу ,,Студент/студентка року – 2015”,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Студент Богословського відділення ввійшов до фіналу загальноуніверситетського конкурсу ,,Студент/студентка року – 2015”

20 жовтня 2015 року в Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся творчий конкурс серед студентів вишу – ,,Студент/студентка року – 2015”. Участь у цьому мистецькому конкурсі взяли найталановитіші представники усіх факультетів університету. Із 20-ох студентів до фіналу увійшло 12.

Виступи конкурсантів були найрізноманітнішими. Кожен студент мав виконати три завдання: представити себе та свій факультет, показати свій талант та відповісти на три питання в інтелектуальному конкурсі. Близько чотирьох годин конкурсанти співали і танцювали, малювали та декламували вірші, демонстрували ерудицію. На представлення себе та факультету давалося всього дві хвилини. На те, щоб продемонструвати свої творчі здібності, – п’ять хвилин. За вихід з часових рамок студентів «карали» нижчими балами. Інтелектуальні завдання конкурсанти виконували у Червоній залі за комп’ютерами, а глядачі спостерігали за правильністю на екрані у Мармуровій залі.

Членами журі у конкурсі виступили Заслужений працівник культури України, композитор Іван Гатрич; хормейстр театру "Ґердан" Анастасія Костюк; хореограф-постановник студії танців "Golden Dream" Павло Берник; студентка року 2014 Наталія Ченківська.

Очолила журі Ольга Іванівна Світла – виконувач  обов'язків директора Чернівецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді.

Цього року в конкурсі прийняв участь студент 2 курсу Богословського відділення Роман Марчишак.

3cozmj3zdhy_500_01

Виконавська майстерність Романа була високо оцінена компетентним журі. За результатами конкурсу Роман Марчишак ввійшов до фінального етапу цього мистецького змагання, яке відбудеться 12 листопада цього ж року, у палаці ,,Академічний".

222_500

Викладачі та студенти філософсько-теологічного факультету вітають Романа з перемогою в півфіналі й бажають йому нових звершень у фінальному турі.

 Інші джерела: ЧНУ

Прес-служба

Богословського відділення


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2015-10-21
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 765

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.