Богословське відділення / 27 жовтня, під головуванням завідувача кафедри релігієзнавства та теології проф. Балуха В. О., відбулось її чергове засідання,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




27 жовтня, під головуванням завідувача кафедри релігієзнавства та теології проф. Балуха В. О., відбулось її чергове засідання

27 жовтня, під головуванням завідувача кафедри релігієзнавства та теології проф. Балуха В. О., відбулось її чергове засідання.

На засіданні затвердили графіки виконання дипломних та магістерських робіт та розглянули питання організації виховної роботи у гуртожитку.

Від так відбулось обговорення тексту лекції доцента Богословського відділення прот. Михаїла Марусяка на тему: «Пастирські спокуси». В обговоренні прийняли участь доц. прот. Миколай Щербань, викл. свящ. Миколай Лагодич, доц. Шкрібляк М. В., доц. Бродецький О. Є. Виступаючі акцентували увагу на високому науково-методичному рівні представленому для обговорення тексту лекції.

На цьому ж засіданні відбулось обговорення відкритого лекційного заняття викладача-методиста Богословського відділення свящ. Миколая Лагодича на тему: « ІІ Всеукраїнський собор УАПЦ 1927 року». В обговоренні прийняли участь завідувач відділення прот. Миколай Щербань та доц. прот . Михаїл Марусяк. Відкрите заняття свящ. Миколая Лагодича, на думку доповідачів, було проведено на високому науково-методичному рівні. Рекомендовано в подальшому використовувати наявні на кафедрі новітні технічні засоби.


Версія для друку
Автор: admin
Дата створення: 2010-01-05
Рубрика:
Перегляди: 3373

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.