Богословське відділення / Відкриття студентського центру ЧНУ ім. Ю.Федьковича,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Відкриття студентського центру ЧНУ ім. Ю.Федьковича

5 жовтня 2010 року в студентському містечку (вулиця Стасюка, 4В) з нагоди святкування 135-ої річниці від дня заснування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та з ініціативи активу студентів, відбулося відкриття студентського центру ЧНУ. Запланований захід розпочався о 15:00 год. на якому були присутні: Мельничук Степан Васильович - ректор ЧНУ, Марусик Тамара Володимирівна - проректор з навчально-виховної роботи університету, Костишин Степан Степанович - радник ректора ЧНУ, Дудчак Володимир Васильович - голова профспілки працівників освіти і науки в Чернівецькій області, Ігнатович Анатолій - президент студентського самоврядування в Чернівецькій області, а також викладачі та студенти університету.

На це відкриття був також запрошений прот. Микола Щербань - завідуючий богословським відділенням Київської Православної Богословської Академії при філософсько-теологічному факультеті ЧНУ, настоятель Трьохсвятительського, університетського храму із хором студентів-теологів.

Початок заходу розпочався промовою ректора ЧНУ, який зокрема наголосив, що студенти нашого університету - серце, без якого не може існувати сам заклад, як організм. Він акцентував увагу на студентах, підкреслюючи їхню діяльність та наукову роботу і зазначив, що сучасне студентство є більш активним і прогресивнішим в порівнянні із студентством його часів. Потім до слова були запрошені о. Микола Щербань та інші поважні гості цього заходу, які наголосили на необхідності таких приміщень для студентського самоврядування.

Після невеличкого виступу-промов, о. Микола відслужив із студентами-теологами чин освячення нового приміщення, в якому просив Божого благословення на це нове приміщення і на тих, хто буде в ньому працювати і перебувати. По завершенні чину освячення та повчальної проповіді, прот. Микола окропив приміщення освяченою водою.  

Захід завершився виступом Кінзельського Віталія - голови профкому студентів ЧНУ, Крохмаль Олени - заступник голови профкому студентів ЧНУ та Олексюка Василя - голови парламенту ЧНУ, які в свою чергу подякували ректорату за фінансову та адміністративну підтримку, голові профспілки працівників освіти і науки в Чернівецькій області, Дудчаку Володимиру Васильовичу та всім тим, хто докладав максимум зусиль для створення студентського центру Чернівецького національного університету.

 Відкриття цього студентського центру надає можливість студентам активізувати свої можливості та реалізувати себе в науковій діяльності.

 

Підготував студент V курсу Богословського відділення

Ігор Луцан

 
 
pa052412_500
 
 
pa052420_500 
 
 

Версія для друку
Автор: prot-docent
Дата створення: 2010-10-06
Рубрика:
Перегляди: 3664

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.