Богословське відділення / Відкриття спортивного клубу ЧНУ ім. Ю.Федьковича,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Відкриття спортивного клубу ЧНУ ім. Ю.Федьковича

В Чернівецькому національному університеті, 6 жовтня 2010 року, знову відбувся черговий захід - відкриття тенісного корту та спортивного клубу «Університет», присвячений 135-ю університету. Приміщення знаходиться в студентському містечку (вулиця Стасюка 4В), гуртожиток №6. Відкриття розпочалося о 15:00 год. Ініціаторами цього клубу є актив студентів факультету фізичної культури та здоров'я людини. На цьому заході були присутні члени ректорату, представники із обласної ради, зокрема Федорук Микола Трохимович - мер м. Чернівців, студентський парламент і профком університету, а також викладачі з різних кафедр та студенти нашого вузу.

Розпочався захід з виступу Цибанюк Олександри Олександрівни, викладача ЧНУ, факультету фізичної культури та здоров'я людини. (дослівний текст) «Увага! Увага! Шановні учасники та гості урочистого відкриття спортивного клубу "Університет"! Сьогодні ми раді вітати всіх вас в студентському містечку Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Ми радіємо за нашу творчу молодь, адже вчора був урочисто відкритий студентський центр і клуб "Контакт". Знаменно, що саме зараз, під час святкувань дня народження рідної альма-матер, збагачується і фізкультурно-спортивна база нашого закладу і незабаром в цих стінах відчувається запал боротьби, пролунає команда "група, рівняйсь, струнко!" і розпочнуться тренування спортсменів».

 

pa062426_500
 

 

Після початкової промови до слова був запрошений, як зауважує Цибанюк О.О., ініціатор всіх цих позитивних змін, ректор ЧНУ Степан Васильович Мельничук. Ректор зауважив в своєму виступі, що сьогоднішні студенти є не тільки активними але і самостійними, які можуть реалізувати себе в будь-якій науковій діяльності. Після сказаних слів Степан Васильович перерізав стрічку, яка означала відкриття цього клубу. Всі присутні були запрошені в середину приміщення для продовження урочистостей.

 На чергове відкриття знову був запрошений прот. Микола Щербань - завідуючий богословським відділенням Київської Православної Богословської Академії при філософсько-теологічному факультеті ЧНУ та настоятель Трьохсвятительського, університетського храму із хором студентів-теологів, який після повчальної промови звершив чин освячення та окропив приміщення освяченою водою.

 

pa062436_500
 

 

Далі, до слова був запрошений чернівецький міский голова Федорук Микола Трохимович, який зауважив, що наш університет є дійсно найкращим в Україні, а студенти університету - велика родина, яка робить цей заклад найкращим, через свою наполегливу працю. Микола Федорук побажав студентам великих досягнень та наукових здобутків і додав, щоб студенти завжди гордилися тим, що вони навчаються в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.

 По завершенні виступу мера міста Чернівців, Цибанюк Олександра запросила всіх на оглядову екскурсію по клубу, де присутні змогли побачити новий тенісний корт.

 

pa062442_500

 

Олександра Олександрівна зауважила, що жоден буковинський ВНЗ не може похвалитися такою спорудою. Право першого удару по тенісному м'ячу, надали ректору ЧНУ Степану Васильовичу Мельничуку.

 

pa062444_500

 

Цього ж дня на тенісному майданчику розпочалися тренування та змагання для студентів нашого рідного університету.

 


Версія для друку
Автор: prot-docent
Дата створення: 2010-10-07
Рубрика:
Перегляди: 4292

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.